Groen en Partners levert maatwerktrainingen afgestemd op de vraagstelling en de bedrijfsdoelstelling.

Training

Bekijk brochure

Praktische toepassing in het dagelijks leven

Wij hebben een training ontwikkeld ter ondersteuning van cultuurverandering in organisaties. Deze training geven wij aan diverse bedrijven en overheidsorganisaties.

  • Persoonlijke ontwikkeling en inspiratie

  • Coachend leidinggeven

  • Leiding geven aan (cultuur) veranderingen

  • Opleiding Leiderschap als levenshouding (Reviresce)

  • Intervisie

  • Communicatie en samenwerken

Training SPIL en MOVE

​Deze training bestaat uit twee onderdelen. SPIL (Succes, Persoonlijke effectiviteit, Interactie, Leiderschap) voor leidinggevenden. En MOVE (Motivatie, Ontwikkeling, Verandering, Effectiviteit) voor medewerkers. De SPIL en MOVE vormen een intensief trainingsprogramma op het gebied van cultuurverandering. Het programma richt zich op persoonlijke ontwikkeling en op het vergroten van persoonlijke effectiviteit van managers en medewerkers. Eén van de sterke punten van dit programma is dat leidinggevenden en medewerkers gezamenlijk deelnemen en de inzichten praktijkgericht kunnen toepassen. De medewerkers die deelnemen aan de MOVE zijn de sparringpartners van de leidinggevenden in het proces van organisatie- ontwikkeling en cultuurverandering. SPIL en MOVE dragen bij aan het creëren van een pro-actieve samenwerkingscultuur.

SPIL

In beweging brengen. Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen.

MOVE

In beweging komen. Een leertraject voor medewerkers van die het een uitdaging vinden het beste uit zichzelf te halen en dit in te zetten in hun werk.

Bekijk brochure