We verwelkomen je graag in de opleiding

Wij scholen je om een geheel eigen effectieve leiderschapsstijl te ontwikkelen en anderen te coachen in hun werk. Na afloop van de opleiding heb je belangrijke stappen gezet om als leidinggevende, adviseur, projectmanager of in een staffunctie authentiek te zijn en in te staan voor wat je waard bent. Dan heb je diepgaande ‘werking’ en ben je in staat tegenstellingen binnen organisaties te overbruggen en mensen bij toenemende complexiteit goed samen te laten werken. Dat is dienstbaar leiderschap.

Benieuwd wat deze opleiding voor jou kan betekenen?

Kijk op hier voor meer informatie over deze opleiding.

Naar website

Voor wie is de opleiding bestemd?

Je bent welkom in onze opleiding als je leiding geeft of een belangrijk deel van je werk eruit bestaat om het ontwikkelingsproces van andere mensen in een organisatie te ondersteunen. 
Je werkt bijvoorbeeld in een functie als leidinggevende, organisatieadviseur, trainer, projectmanager, ondernemer, (interne) coach of (HR)adviseur. Je hebt een HBO/academisch werk en denkniveau. Je hebt al een of meer trainingen in persoonlijke ontwikkeling gevolgd en bent daardoor in staat tot zelfreflectie en het geven en ontvangen van feedback. 
De opleiding is niet geschikt voor mensen die primair instrumenteel gericht zijn.

  • slechten van drempels in je persoonlijke effectiviteit als leider;

  • vergroten van je psychologische kennis over mensen in interactie en relaties;

  • concrete toepassing en vertaling daarvan in je eigen werkveld.

Opleiding leiderschap

Naar website