Partners

De partners zijn in een open samenwerking met ons verbonden; zij zijn allen zelfstandig. Op basis van hun specifieke eigenheid en expertise werken zij met ons samen als coach, trainer en adviseur. Maak hier nader kennis met de trainers en coaches
van Groen en Partners. 

Netwerk

Ons netwerk is groter en kent ook experts op gebieden als: financiën, automatisering, projectmanagement, bedrijfsstrategie en commercie, (interculturele) communicatie en gezondheidszorg. Een aantal van hen heeft ruime ervaring met interim management.

 

Groen en Partners is een maatschap van Nelke en Gerard Groen (VOF, Kamer van Koophandel Veluwe en Twente nummer 08098158).

GGR.jpg

Gerard Groen: "Samenwerking begint bij benieuwd zijn naar de ander en jezelf dienstbaar te maken voor een gezamenlijk belang."

Nelke Groen-Verlaan: "Aandacht voor jezelf vraagt meer dan een vluchtig moment. Het serieus nemen van je eigen gevoel en intuïtie levert meer op dan het najagen van prestaties."

Edwin Clerkx: "Visie is geen punt in de toekomst maar een gedrag in het hier en nu."

Karin Hooijmans: "Stoppen met vechten tegen wat er is, geeft rust en ontspanning"

Agnes Brinkhof: "Beweging begint bij stil staan en ervaren wat er is, zodat vanuit eigenheid en in dialoog met anderen nieuwe wegen en balans (her)vonden kunnen worden."

Marcel Favier: "De samenwerking in een team gaat stromen en de organisatiecultuur komt in beweging als teamleden stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling."

Sjaak Ruivenkamp: "Ik houd van paarden; vóór de wagen of onder het zadel, ze werken alleen voor me als ik met behoud van de relatie ze richting geef, vertrouwen schenk en beloon als ze het goed doen."